Dobro došli u osnovnu školu ISB

Submit Your Online Inquiry
Inquire Now
Srpski / English
Barbara Netzel
Dr. Jimena Zalba
Primary School Principal
jzalba@isb.rs
Dobro došli u osnovnu školu Internacionalne škole u Beogradu
 
Smešten na lokaciji stare srpske vile u šarmantom beogradskom naselju Senjak, naš kampus kombinuje zgrade od istorijske važnosti sa modernim prostorima za učenje 21. veka.
 
ISB je jedina internacionalna škola u Beogradu koja je autorizovana za sva tri programa International Baccalaureate®, a u našoj osnovnoj školi nudimo Primary Years Programme (PYP) od vrtića do 5. razreda. PYP je nastavni plan i program koji se zasniva na istraživanju, u čijem je središtu učenik koji je spreman da uči tokom celog svog života i koji, kao građanin sveta, na izbalansiran način stremi ka budućnosti. Naš akademski program je prepun izazova i zahteva angažovanost, a naš vannastavni program nudi niz dopunskih aktivnosti po završetku školskog dana, bez dodatnih troškova za roditelje. Učenici u našoj osnovnoj školi uče muzičku umetnost, fizičko obrazovanje, vizuelne umetnosti i svetske jezike (srpski jezik kao maternji, francuski, španski ili engleski kao strani jezik), koje predaju stručni nastavnici. Imamo i program podrške u učenju, i psihološko savetovalište dostupno za sve učenike kojima je to potrebno. Pružamo i dodatnu pomoć u savladavanju engleskog jezika učenicima kojima je to potrebno. Naši učenici kroz nastavne i vannastavne aktivnosti spoznaju vrednost  pružanja pomoći drugima.
 
Kao i kod ostalih najboljih internacionalnih škola, i naš godišnji školski kalendar je prepun aktivnosti koje uključuju sportske i muzičke događaje, kao i proslave različitih kultura koje čine našu školsku zajednicu. 
 
Svi naši nastavnici su visoko kvalifikovani i iskusni i dolaze iz svih krajeva sveta. Naša zajednica je prepuna poštovanja, podrške i ohrabrenja, sa ciljem da naši učenici ispune svoje pune potencijale. Male grupe učenika, izbalansiran nastavni program i naši uspesi dokazani kroz istoriju, čine ISB odličnim izborom za vaše dete.
 
Dobrodošli ste da posetite naš kampus, i lično se uverite da našu školu čini srećna i produktivna zajednica.