Dobro došli u srednju školu ISB

Submit Your Online Inquiry
Inquire Now
English / Srpski
 
Dobro došli u srednju školu Internacionalne škole u Beogradu
 
Želeo bih da vam uputim dobrodošlicu na kampus naše srednje škole i podelim sa vama ono što našu školu čini posebnom.
 
U Internacionalnoj školi u Beogradu vredno radimo kako bismo omogućili izuzetno obrazovanje našoj deci, a posvećeni smo pronalaženju prilika za sticanje izuzetnih znanja i za naše zaposlene i roditelje. U našoj srednjoj školi u ovo se možete odmah uveriti, kada vidite kako učenici aktivno uzimaju učešća u sopstvenom obrazovanju. Oni nisu pasivni prolaznici kroz školu, i kako bi zaista bili spremni da pozivitno doprinesu svojim zajednicama, naš profesionalni nastavni kadar im pruža mogućnosti da rastu kroz svoje učenje, da budu lideri i izvanredni građani sveta.
 
Ponosni smo što u našoj školi imamo tim svetskog ranga koji je posvećen i stručan. Kao neprofitna organizacija, imamo mogućnost da veći deo naših sredstava bude upotrebljen za zapošljavanje i zadržavanje nekih od najboljih i najiskusnijih nastavnika, savetnika i lidera u obrazovanju iz celog sveta. Rad u grupama sa malim brojem učenika omogućuje našim nastavnicima da pruže istinski personalizovane programe IB Middle Years i IB Diploma Programme, što većina drugih škola ne može. 
 
Naš tim u potpunosti razume izazove i mogućnosti učenika naše srednje škole, i pruža im izuzetan nivo podrške dok prolaze kroz strogi i intelektualno zahtevni program International Baccalaureate. U nižim razredima naše srednje škole težimo ka tome da razvijemo izvanredne učenike, kako bi u starijim razredima nastavili da nižu izuzetne uspehe. Ponosni smo na odličan uspeh koji naši učenici svake godine potižu na kraju MYP i DP ciklusa obrazovanja, jer su njihovi rezultati redovno znatno iznad svetskog proseka. 
 
Kroz dobro razvijen Program učeničkog života i liderstva, naši učenici su u prilici da iskuse čitav niz mogućnosti koji seže i daleko van okvira našeg nastavnog programa. Naši dodatni i izborni predmeti, vannastavne aktivnosti i programi društveno-korisnog rada pružaju bogate i autentične mogućnosti za primenu veština i znanja stečenih kroz školske predmete i razvoj veština i atributa koji će biti potrebni nakon završetka naše škole, kako bi naši učenici pozitivno doprineli svojim budućim zajednicama. 
 
Ponosan sam što predvodim i služim našu srednju školu Internacionalne škole u Beogradu, i ohrabrujem vas da posetite našu zajednicu i sami se uverite kako izgleda istinski internacionalna i neprofitna IB škola, zasnovana na vrednostima. 
 
Unapred se radujem našem skorom viđenju.
 
Aaron Kane
Direktor srednje škole