Submit Your Online Inquiry
Inquire Now
English / Srpski

Ivana Garic
Rukovodilac službe
upisa učenika
Dobro došli u kancelariju za upis! 

Raduje nas što razmatrate da postanete deo naše ISB porodice!

Kao roditelji ili staratelji uvek želimo najbolje za svoju decu. Odabir prave škole je veoma važna odluka, jer njime postavljamo snažne temelje na putu sticanja znanja tokom čitavog životnog veka. 
 
Internacionalna škola u Beogradu je već preko sedamdeset godina predvodnica u međunarodnom obrazovanju u Beogradu. Mi smo istinska internacionalna škola i prvi izbor diplomatske i poslovne zajednice u Srbiji čiji predstavnici potiču iz svih krajeva sveta. Ambiciozni smo i težimo tome da naši učenici budu uspešni gde god da se nađu u svetu i da postižu izuzetne uspehe u svim razdobljima života. 
 
Internacionalna škola u Beogradu vrši upis tokom cele godine, međutim, on zavisi od broja raspoloživih mesta. Stoga je najbolje raspitati se o slobodnim mestima unapred. 

Zainteresovani za upis mogu naći mnoštvo značajnih informacija u publikaciji Admissions Handbook, koja objašnjava standarde i zahteve prilikom upisa, kao i sam proces upisa.
 
Unapred se radujemo saradnji sa vama i bilo bi nam zadovoljstvo da vam pomognemo tokom procesa upisa, kao i da vam poželimo dobrodošlicu u našu školu koja inspiriše svoje učenike, ohrabruje ih i osposobljava da budu uspešni i daju konstruktivni doprinos društvu u kome žive.
 
Slobodno se obratite našoj kancelariji za upis ako želite da saznate više o školi ili zakažete posetu našim kampusima smeštenim u divnom pastoralnom okruženju. 

Takođe, možemo organizovati virtuelni sastanak ili obilazak škole, ukoliko vam to više odgovara. 
 
Za često postavljana pitanja i brze linkove, kliknite ovde.
 
Telefon: +381 11 206 9911
Telefon: +381 11 441 4311
Imejl: admissions@isb.rs